Levering direct vanaf onze fabriek

Altijd de beste kwaliteit en de goedkoopste van Nederland

Over ons

Drijvende steigers die super stabiel in het water liggen, aluminium bruggen, innovatieve golfbrekers – Marimat bouwt sinds 2005 aan een zeer duurzame en vernieuwende productenlijn, in onze eigen fabriek in Amstelveen.

Marimat ontwerpt en bouwt duurzame havens en de onderdelen waaruit deze bestaan. Super stabiel, absoluut onderhoudsarm!

Lees meer

dijlepad
frisobrug
dijlepad

Productenlijn

Tot 1 april 2024 is er een 10% beurs korting beschikbaar.

Steigers

Drijvende steigers

De drijvende steigers van Marimat zijn zeer stabiel, onderhoudsarm en duurzaam. Zij worden afgewerkt met dekplanken van een uniek composiet.
 

Lees meer
Vingerpieren

Vingerpieren

Marimat fabriceert, levert en installeert aanlegsteigers en zeer stabiele vingerpieren in iedere gewenste maat. Zij worden over de gehele lengte ondersteund en kunnen niet torderen, waardoor zeer smalle en/of lange vingerpieren mogelijk zijn.

Lees meer
Bruggen

Bruggen

Wij ontwerpen, fabriceren en installeren maatwerk loop- en toegangsbruggen voor verschillende toepassingen. Deze bruggen worden vervaardigd uit ons corrosiebestendige aluminium en afgewerkt met onze unieke dekplanken.

Lees meer
Haveninrichting

Haveninrichting

Centraal beheerbaren Onderdekse Elektrokasten, Bolders met extra opening voor een kettingslot, Toegangshekken met of zonder slot, Reddingsmiddelen zoals reddingskasten, reddingsboeien met drijflijn en meer.

Lees meer
Led verlichting

Led verlichting

Om uw nieuw aangelegde haven, aanlegsteiger of terras extra elan te geven kunt u kiezen voor LED verlichting in het composiet. Niet alleen een fraai gezicht in het donker, maar door de verbeterde zichtbaarheid een stuk veiliger!

Lees meer
Golfbrekers

Golfbrekers

Golfbrekers zorgen voor een rustige haven waarin je kalm kunt aan- en afmeren. Golven worden in het water gebroken en slaan niet stuk op de steiger of aangelegde vaartuigen. Geen vervelende golfslag of overslaand buiswater meer.

Lees meer

Referenties

Boaty Bootverhuur

Boaty


Boaty is klant van ons sinds 2009. Zij verhuren elektroboten voor de Amsterdamse grachten. We hebben voor Boaty in 2009 een drijvende steiger van ca. 25 x 1,65 meter gebouw en geïnstalleerd aan drie meerpalen. In de loop der jaren is de ligplaats van Boaty door ons in omvang verdubbeld. E. de Klein van Boaty geeft aan: 'Het mooie van Marimat is dat ze alles op bestelling voor ons maken. Je bepaalt zelf alle maten, de vrijboordhoogte en de positie van alle bolders en slotogen. En ook al is het een drijvende steiger, hij is superstabiel. En het enige wat we eraan hoeven te doen om ze netjes te houden, is af en toe goed bezemen met wat water."

https://www.boaty.nl

Boats4rent Sloepenverhuur

Boats4rent


Boatsrent verhuurt kleine sloepjes in Amsterdam en heeft in 2013 zijn eerste drijvende steiger bij Marimat besteld en later ook de uitbreiding hiervan door ons laten verzorgen. Jan Pieter Groeneveld van Boats4rent over ons: "Marimat bouwt drijvende steigers die er keurig netjes uit zien. Wij hadden vrij smalle steigers nodig, die ze toch behoorlijk stabiel hebben weten te maken. En ze hebben een behoorlijk ingenieuze trapconstructie gemaakt om van de kant op de steiger te komen. De steigers zijn makkelijk schoon te houden en slijten nauwelijks. Wij zijn erg blij dat we voor Marimat hebben gekozen."

https://bootjehureninamsterdam.com


Bent u geïnteresseerd in de projecten van Marimat? Bekijk ook onze video's op YouTube!
YouTube

Contact

Marimat BV.
Amsteldijk Zuid 197c
1188VP Amstelveen
0297 58 33 31
info@marimat.nl